ua en ru

Унікальна прем’єра. Вмикай мультфільм Disney «Бажання» онлайн на SWEET.TV

Унікальна прем’єра. Вмикай мультфільм Disney «Бажання» онлайн на SWEET.TV

«Бажання» — не просто ще один мультфільм. Це мультфільм, присвячений 100-річчю Disney, і тому уособлює все те, за що ми любимо чарівні казки від анімаційної студії. Вмикайте «Бажання» онлайн українською і без реклами на SWEET.TV.

СЮЖЕТ:

17-річна Аша живе у королівстві Розас, яким править лихий король Магніфіко, який щомісяця повинен здійснювати бажання одного з мешканців. У день сторіччя свого дідуся Аша йде до Магніфіко, щоб стати його ученицею. Але під час розмови вона розуміє, що король не має наміру здійснювати мрії мешканців Розасу. Дівчина у розпачі загадує бажання на зірку. І зірка спускається з неба, щоб допомогти їй викрити короля. Але Мангіфіко робить усе, щоб отримати владу зірки та позбутися Аші.

Цікаві факти

  • Офіційний трейлер мультфільму отримав найбільшу кількість переглядів серед усіх анімаційних стрічок - 66,5 млн.
  • Мультфільм став лідером касових зборів у Південній Кореї.
  • Фільм було номіновано на кілька нагород, у тому числі на премію «Золотий глобус» як найкращий повнометражний анімаційний фільм.
  • Авторка сценарію — Дженніфер Лі, яка створила найпопулярніші мультфільми Disney, у тому числі «Крижане серце».
  • Цей фільм також присвячено Берні Маттінсону, аніматору, режисеру, продюсеру, легенді Disney, який помер 27 лютого 2023 року. Він працював на Walt Disney Animation Studios з 1953 року.
  • Для фільму було розроблено нову технологію, яка поєднала акварель з сучасними техніками і яку, за словами режисера Фавна Вірасунторна, вони хочуть використовувати й у майбутньому.
  • “Бажання” - 62-й повнометражний анімаційний фільм Walt Disney Animation Studios. Під час роботи над фільмом команда переглянула 61 мультфільм Disney. Щоб створити справжній мультфільм-tribute, творці взяли кадри з кожного фільму і помістили їх у “Бажання”, створивши безліч секретів-пасхалок.

Пасхалки мультфільму

  • Слова Walt Disney Pictures у початкових титрах написані тим самим шрифтом, що й у першому повнометражному мультфільмі Disney «Білосніжка та семеро гномів» (1937).
  • Ведмідь Джон є відсилкою до Маленького Джона з «Робін Гуда» (1973).
  • Друзі Аші створені за мотивами семи гномів.
  • Кролик у лісі є відсилкою до Тумпера з фільму «Бембі» (1942) — він так само кумедно стукотить лапкою.
  • Сукня Сплячої красуні з'являється у бажанні жінки, яка хоче бути кравчинею.
  • Зірка не розмовляє і розкидає чарівний пил, як Дінь-Дінь.

Як бачите, це дуже-дуже-дуже чарівна історія, в якій можна прослідкувати історію Disney. Тож вмикайте «Бажання» онлайн українською в Full HD на SWEET.TV.

SWEET.TV — казковий всесвіт Disney в одному сервісі: від ретро до прем’єр

Всесвіт Disney — це не лише мультфільми, а й неймовірне кіно. Не треба більше шукати в інтернеті гарну історію для родинного перегляду. Все це є на SWEET.TV — українською, без реклами у відмінній якості.

Дуже важливо, щоб дорослі і дітлахи завжди мали доступ до найкращого контенту з професійним дубляжем українською, від перегляду якого не відволікають ні реклама, ні зависання.

До того ж історії Disney на SWEET.TV можна дивитися онлайн на телевізорі, смартфоні та планшеті. А щоб подорож пройшла цікаво, дітлахи не капризували, а поринули у яскравий світ кінопригод, фільми та мультфільми можна завантажити у додатку і дивитися без інтернету.

Вас від чарівного світу Disney відділяє лише клік. Тож зробіть його зараз. Адже історія Disney — це гарний привід зібратися родиною разом, обійняти один одного та подивитися дійсно гарний мультфільм. Або фільм.