ua en ru

Українські військові в Італії проходять навчання на ЗРК Samp-T

Українські військові в Італії проходять навчання на ЗРК Samp-T Фото: в Латині проходять навчання на ЗРК Samp-T (mbda-systems.com)

Від початку березня українські військові проходять навчання в Італії з вивчення роботи зенітного ракетного комплексу Samp-T.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Il Fatto Quotidiano.

Двадцять українських військових на початку березня почали вивчати ЗРК Samp-T. Навчання проходять в казармах Санта-Барбари в Сабаудії.

Детальніше про ЗРК Samp-T

Наземна система "земля-повітря" середнього радіусу дії - наземна система, призначена для захисту території від звичайних повітряних загроз, таких як літаки або крилаті ракети.

Це також єдина європейська оборонна система з проти балістичною здатністю.

SAMP/T призначений для протиповітряного захисту механізованих підрозділів, а також протиповітряного прикриття важливих стаціонарних об'єктів від масованого нападу широкого класу повітряних цілей.

Нагадаємо, Франція та Італія близькі до угоди про постачання Україні систем ППО ЗРК Samp-T.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.