ua en ru

Окупанти вночі атакували Україну "Шахедами": що відомо

Окупанти вночі атакували Україну "Шахедами": що відомо Фото: у Київській ОВА попередили про атаку дронів (скриншот відео)

У Київській ОВА попередили мешканців про можливу атаку дронів-камікадзе та заявили, що сили ППО готові до відбиття загрози.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Telegram Київської ОВА.

"Київська область! Загроза атаки дронами. Сили ППО напоготові. Закликаємо мешканців перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу "повітряна тривога", - йдеться у повідомленні Київської ОВА.

Окупанти вночі атакували Україну "Шахедами": що відомо

Оновлено (1:12)

За інформацією Київської ОВА, у регіоні працюють сили ППО. У військовій адміністрації регіону також закликали мешканців не викладати у мережу роботу засобів протиповітряного захисту.

Оновлено (2:21)

Про роботу сил ППО в області повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Він також звернувся до мешканців регіону із закликом не публікувати результати роботи українських військових.

Оновлено (2:52)

У Хмельницькому під час повітряної тривоги пролунав гучний вибух. Про його причини та наслідки поки не повідомляється.

Оновлено (4:53)

Згідно з інформацією Хмельницької ОВА, прибуття в регіоні не були зафіксовані. У регіоні в регіоні працюють українські сили протиповітряної оборони.

Оновлено (6:12)

У Київській ГВА заявили, що російські військові сьогодні вночі, 22 березня, атакували столицю України за допомогою дронів-камікадзе. Завдяки злагодженій роботі ППО, всі повітряні цілі були знищені.

Оновлено (6:41)

За даними Генштабу ЗСУ, війська РФ вночі завдали масованого авіаційного удару з використанням БПЛА "Шахед-136". За попередніми даними, ворог запустив 21 дрон, 16 з яких було знищено українськими силами ППО.