ua en ru

Україна – Шотландія: де дивитися матч Ліги націй

Україна – Шотландія: де дивитися матч Ліги націй Фото: Збірна України повинна перемагати для виходу в Дивізіон A (Getty Images)

Трансляція матчу 6-го туру Ліги націй УЄФА між збірною України та національною командою Шотландії буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Шотландія відбудеться 27 вересня в Польщі. Поєдинок прийме стадіон "Краковія" у Кракові. Старт зустрічі призначений на 21:45 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Поєдинок наживо транслюватимуть телеканали "Суспільне", "1+1", "Інтер" та ICTV. Коментуватиме зустріч Андрій Столярчук.

Окрім того, вересневі матчі "синьо-жовтих" Українська асоціація футболу показуватиме в мережі. Трансляція буде доступна на офіційному YouTube-каналі організації безпосередньо в цій новині.

Напередодні Стів Кларк оголосив про значні кадрові проблеми збірної Шотландії. До низки травмованих футболістів додалися хвороби основних нападників – Адамса та Дайкса. Вони підхопили вірус.