ua en ru

У тимчасово окупованих Донецьку та Кадіївці було чути вибухи

У тимчасово окупованих Донецьку та Кадіївці було чути вибухи Фото: у тимчасово окупованій Кадіївці було чути вибухи (Getty Images)

У тимчасово окупованому Донецьку та Кадіївці Луганської області було чутно вибухи сьогодні пізно ввечері, 5 січня. Місцеві пабліки повідомляють про роботу ППО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram "Новини Донбасу".

Повідомляється, що вибухи також були чутні у тимчасово окупованому Алчевську та Брянці. У місцевих пабликах наголошується, що у різних районах Кадіївки у будинках тремтіли вікна.

Про причини та наслідки вибухів офіційної інформаціїї поки не повідомлялось.

Вибухи в окупованій частині Донецької та Луганської областей

З початку повномасштабного вторгнення російських військ до України у тимчасово окупованих регіонах Донецької та Луганської областей часто чути вибухи. Серед їхніх причин – удари ЗСУ по центрах логістики окупантів, а також необережне поводження росіян із технікою та зброєю.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Луганську вночі 4 грудня невідомі безпілотники атакували нафтобазу. Там спалахнула масштабна пожежа. У мережі писали, що через атаку на нафтобазі спалахнув один із резервуарів. Росіяни традиційно звинуватили в атаці ЗСУ.

Пізніше повідомлялося, що Сили оборони України завдали удару по окупованому Луганську. Було вражено нафто-мастильні склади росіян.