ua en ru

Шукали "клієнтів" по всій Україні: на Закарпатті викрили канал переправлення чоловіків за кордон

Шукали "клієнтів" по всій Україні: на Закарпатті викрили канал переправлення чоловіків за кордон Фото: на Закарпатті викрили канал переправлення чоловіків за кордон (t.me/DPSUkr)

У Закарпатській області правоохоронці викрили канал незаконного переправлення чоловіків за кордон.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу.

Правоохоронні органи затримали трьох фігурантів, які намагались переправити через українсько-словацький кордон п'ятьох громадян України.

Фігурантів зловили "на гарячому" - у процесі розрахунку за "послуги".

Переправники виявилися мешканці Закарпаття. Вони шукали "клієнтів" в усіх областях України та переправляли їх до Угорщини, Румунії та Словаччини.

"Слідчі дії тривають, але тепер ця трійка активно вивчатиме Кримінальний кодекс України", - додають в ДПСУ.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті затримали фельдшера, який допомагав військовозобов'язаним виїжджати за кордон на кареті швидкої допомоги.

Окрім того, правоохоронці затримали трьох українців та одного молдованина у момент незаконного перетину кордону через русло Дністра.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.