ua en ru

Шотландія – Україна: прогноз на матч Ліги націй

Шотландія – Україна: прогноз на матч Ліги націй Фото: Артем Довбик (ліворуч) забив три м'ячі в нинішньому сезоні (Getty Images)

У перенесеному матчі 1-го туру Ліги націй УЄФА 2022/23 збірна Шотландії в Глазго прийме національну команду України.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Шотландія – Україна відбудеться 21 вересня у Глазго. Поєдинок прийме стадіон "Гемпден Парк". Старт зустрічі призначений на 21:45 за київським часом.

Фахівці британської контори William Hill фаворитом двобою визначили "Тартанову армію". На перемогу шотландців тут приймають ставки з коефіцієнтом 2,62. Натомість кеф на ймовірний успіх "синьо-жовтих" і нічию майже однаковий – 2,80 та 2,90 відповідно.

Для любителів вгадувати точний рахунок цікавою ставкою виглядає нульова нічия з балом 6,50. Персональні ж фанати форварда Романа Яремчука можуть закластися на мінімум дубль українця з великим коефіцієнтом 17,00.

Схожі цифри підготували і австрійці з Bwin. Коефіцієнт на перемогу збірної Шотландії тут трохи вищий – 2,65. Тим часом імовірність перемоги національної команди України оцінили балом 2,85. Нічия стала найменш вірогідним підсумком – кеф 3,00.

Привабливою для вболівальників виглядає подвійна ставка – перемога "синьо-жовтих" із голами обох команд. Коефіцієнт на такий результат склав солідні 6,25. Непатріотична ставка з перемогою шотландців за підсумками обох таймів заманює кефом 9,25.

Напередодні воротар "Реала" Андрій Лунін поділився думками щодо готовності зіграти проти Шотландії. Резервний кіпер мадридців може замінити у воротах травмованого Бущана.