ua en ru

"Шахтар" – РБ "Лейпциг": де дивитися матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" – РБ "Лейпциг": де дивитися матч Ліги чемпіонів Фото: "Шахтар" розгромив саксонців у першому матчі (facebook.com/fcshakhtar)

У шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 донецький "Шахтар" прийме німецький РБ "Лейпциг" на польській землі.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" – РБ "Лейпциг" відбудеться у Варшаві 2 листопада. Поєдинок прийме Стадіон Війська Польського. Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі чемпіонів не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки головного єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватимуть матч Роман Бебех і Сергій Лук'яненко.

Для виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Шахтар" зобов'язаний перемагати. Натомість нічия чи поразка відправлять "гірників" до плей-офф Ліги Європи. Наразі в активі донеччан одна перемога та 3 нічиї. "Червоні бики" виграли 3 поєдинки групи.

Раніше з'явився графік матчів "Шахтаря" в листопаді. На "гірників" чекають 6 офіційних поєдинків. Зокрема, п'ять матчів український гранд проведе в національній першості. У суперниках – претенденти на єврокубки та "Інгулець" із "Вересом".