ua en ru

"Шахтар" – "Порту": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" – "Порту": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: "Гірники" розпочнуть матч у статусі андердога (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" прийме португальський "Порту" в стартовому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 на німецькій землі.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" –"Порту" відбудеться у Гамбурзі 19 вересня. Поєдинок прийме арена "Фолькспаркштадіон". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Фахівці австрійської контори Bwin однозначним фаворитом протистояння обрали віце-чемпіона Португалії. На перемогу "драконів" можна поставити з коефіцієнтом 1,70. Натомість імовірність успіху "гірників" оцінили балом 4,75. Навіть нічия трохи вірогідніша – кеф 3,90.

Любителі гострих відчуттів можуть закластися на мінімальну перемогу "Шахтаря" з привабливим коефіцієнтом 13,50. Футбольні ж оптимісти розглянуть варіант із голами команди Патріка ван Леувена в кожному з таймів. Кеф на такий результат непоганий – 5,25.

Ще менше шансів чемпіону України дають британці з William Hill. На перемогу "Порту" тут можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,65. Тим часом на звитягу "гірників" заклали кеф 5,20. Схожий бал запропонували на вірогідну нічию – 4,10.

Персональні фанати Кевіна Келсі вивчать ставку на те, що гол їхнього улюбленця буде першим у поєдинку з коефіцієнтом 12,00. Цікавий варіант – один із голів "Шахтаря" заб'ють із одинадцятиметрової позначки. Кеф на таку подію склав 7,50.

Раніше "Шахтар" оприлюднив заявку команди на груповий етап Ліги чемпіонів. До списку потрапили 33 виконавці. Літні новачки "гірників" Рудько, Лемкін, Азарові, Чигринський, Педрінью, Кастільйо, Егіналдо, Міроші та Невертон отримали місця в обоймі.