ua en ru

"Шахтар" – "Антверпен": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" – "Антверпен": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: "Гірники" здобули дві перемоги в основній сітці Кубка чемпіонів (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" у передостанньому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 вдома зустрінеться з бельгійським "Антверпеном".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Шахтар" –"Антверпен" відбудеться у Гамбурзі 28 листопада. Поєдинок прийме арена "Фолькспаркштадіон". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

На думку британців із William Hill, підопічні Маріно Пушіча стали фаворитом протистояння. На перемогу "гірників" тут приймають ставки з коефіцієнтом 2,04. Натомість на підсумкову нічию і потенційну перемогу "червоних" бельгійців підготували схожі цифри – кефи 3,55 та 3,70 відповідно.

Нетипова ставка на автогол однієї з команд здатна збільшити виграш у 9 разів. Тим часом упевнена перемога "Шахтаря" з рахунком 2:0 запропонована з перспективним коефіцієнтом 10,50.

Схожі цифри підготували і в австрійській конторі Bwin. На підсумковий успіх "Шахтаря" коефіцієнт фактично ідентичний – 2,05. На нічию ж або перемогу "Антверпена" можна поставити з майже однаковими балами – 3,50 та 3,60 відповідно.

Персональні фанати Данила Сікана розглянуть варіант зі ставкою на дубль і більше свого улюбленця зі солідним кефом 10,00. Прихильники відкритого футболу можуть закластися на голи обох команд у кожному з таймів за 11,50.

Підопічні Пушіча продовжують претендувати на місце в плей-офф Ліги чемпіонів. "Гірники" набрали 6 очок і лише на три пункти відстають від "Барселони" та "Порту". У фінальному турі "Шахтар" зустрінеться з португальськими "драконами" (13 грудня).