ua en ru

"Селтік" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Селтік" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: Мар'ян Швед у Глазго "Шахтарю" не допоможе (facebook.com/fcshakhtar)

У п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 шотландський "Селтік" прийме донецький "Шахтар".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Селтік" – "Шахтар" відбудеться 25 жовтня у Глазго. Поєдинок прийме стадіон "Селтік Парк". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Фахівці британської контори William Hill свої симпатії віддали співвітчизникам. На перемогу "кельтів" тут приймають ставки з коефіцієнтом 1,73. Натомість імовірний успіх "гірників" оцінили балом 4,40. Навіть нічия трохи вірогідніша – кеф 3,90.

Персональні фанати Олександра Зубкова можуть закластися на те, що гол вінгера буде першим або останнім у матчі з перспективним коефіцієнтом 9,50. Зате неочевидною ставкою із солідним кефом 12,00 виглядає варіант закінчення поєдинку без голів.

Ідентичні цифри підготували і австрійці з Bwin. Коефіцієнт на перемогу "Селтіка" склав 1,73. Тим часом нічия і потенційна перемога "Шахтаря" розділені половиною бала – 3,90 і 4,40 відповідно.

Непатріотична ставка з упевненою перемогою "кельтів" (2:0) збільшить виграш у 9,25 разів. Цікавим варіантом стала ймовірна перемога "гірників" із голами від обох команд із хорошим кефом 7,00.

У паралельному матчі квартету F "Лейпциг" прийме мадридський "Реал" на німецькій землі. Королівський клуб уже гарантував собі місце в плей-офф турніру. Натомість на другу путівку до 1/8 фіналу поки претендують "Лейпциг", "Шахтар" і "Селтік".