ua en ru

РосЗМІ знову нафантазували "українських диверсантів" у Брянській області

РосЗМІ знову нафантазували "українських диверсантів" у Брянській області Фото: росіяни вигадали нову "атаку диверсантів" (Getty Images)

Росіяни нафантазували чергову атаку "українських диверсантів". Пропагандисти стверджують, що вони нібито намагалися прорватися у Брянську область.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російський Telegram-канал Mash.

РосЗМІ стверджують, що так звані "диверсанти" намагалися прорватися на двох пікапах у Брянську область через село Ломаківка.

"Не вийшло - територію охороняли російські військові. Вони відкрили артилерійський вогонь і висадили в повітря одну з машин, друга спішно тікала з міста", - заявляють пропагандисти.

У Росії традиційно заявляють, що "втрат та пошкоджень немає". Проте росіяни нафантазували "з боку ЗСУ вісім загиблих".

Нагадаємо, раніше російська ФСБ заявила, що вбила трьох "українських диверсантів". Проте виявилося, що ними виявились страйкболісти з Воронежа.

Крім того, сьогодні російські ЗМІ заявили, що дрон "атакував" газопровід у Бєлгороді.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.