ua en ru

У Росії заявили про атаку ще двох безпілотників у Курській області

У Росії заявили про атаку ще двох безпілотників у Курській області Фото: У Росії заявили про атаку ще двох безпілотників у Курській області (24tv)

Росія звинуватила Україну в черговій так званій "атаці дронів". Росіяни заявляють, що два безпілотники нібито намагалися атакувати Курську область.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російський Telegram-канал

РосЗМІ заявили, що дрон-камікадзе нібито спробував атакувати вишку стільникового зв'язку в Курській області, при цьому додавши, що його політ зірвали прикордонники.

"Вранці 18 травня БПЛА спробував знести вишку стільникового зв'язку біля села Раптове Коренівського району. Військові зуміли його посадити, а атака в підсумку провалилася", - ідеться в повідомленні.

При цьому росіяни заявили, що сьогодні нібито було здійснено другу спробу атакувати Курську область дроном.

"Російські прикордонники посадили український дрон-камікадзе на мінне поле за допомогою електронної рушниці", - йдеться в повідомленні.

При цьому повідомляється, що безпілотник помітили біля села Гордіївка за 500 метрів від кордону РФ через 5 хвилин після попередньої атаки.

"У підсумку дрон спочатку посадили, а потім знищили", - додали росЗМІ.

Нагадаємо, раніше Росія заявила, що у Калузької області впав і вибухнув невідомий дрон. Уламки безпілотника нібито впали на трасу "Московське велике кільце".

Також нещодавно губернатор Білгородської області РФ заявив про "роботу ППО" та стверджував, що причиною був "український безпілотник".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.