ua en ru

Росіяни вдарили дронами по енергетичних об'єктах в Одеській області

Росіяни вдарили дронами по енергетичних об'єктах в Одеській області Фото: окупанти вдарили дронами по енергетиці в Одеській області (Getty Images)

Російські війська в ніч на 10 грудня атакували Одеську область дронами-камікадзе. Ворог вдарив по об'єктах енергетики.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Оперативне командування "Південь" в Facebook.

"Продовжуючи техногенний терор, ворог поцілив по об'єктах енергетичної інфраструктури в Одеській області, завдавши суттєвих руйнувань і залишивши без електрики тисячі споживачів", - йдеться у повідомленні.

Триває робота рятувальних та відновлювальних служб. Інформації про постраждалих поки немає.

Вночі сили ППО збили чотири ворожі дрони Shahed-136 у Херсонській області, чотири безпілотники - у Миколаївській області та два - у небі над Одеською областю.

Оновлено

Голова Одеської ОВА Максим Марченко зазначив, що внаслідок удару постраждала не тільки енергетика, але й житлові будинки. Ворожі дрони завдали серйозної шкоди, тому майже по всій області немає світла.

"В наслідок удару практично в усіх районах та громадах нашої області відсутнє світло. Енергетики вже працюють над відновленням пошкодженої інфраструктури", - зазначив Марченко.

Нагадаємо, вночі окупанти з важкої артилерії обстріляли дві громади у Дніпропетровській області, внаслідок атаки є постраждалі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.