ua en ru

Росіяни обстріляли Берислав: поцілили у житловий будинок та територію церкви

Росіяни обстріляли Берислав: поцілили у житловий будинок та територію церкви Ілюстративне фото: росіяни обстріляли Берислав (Getty Image)

Російські військові обстріляли Берислав у четвер, 23 березня. Вони поцілили у житловий будинок, снаряди також впали на територію церкви.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Херсонську ОВА.

Внаслідок атаки частково зруйновано адміністративну будівлю.

Окупанти також поцілили у житловий будинок, краєзнавчий музей та місцеву редакцію газети. До того ж, снаряди падали на територію парку та церкви.

"Людей російські боєприпаси не зачепили. Але центр міста на Херсонщині, ще зранку гарний і затишний, понівечений підступним ударом російських військ, котрі безжально нищать наш рідний край", - додають в ОВА.

Оновлено

Голова Офісу президент Андрій Єрмак повідомив, що внаслідок артилерійського обстрілу росіян було частково зруйновано адміністративну будівлю Бериславської РДА.

Росіяни обстріляли Берислав: поцілили у житловий будинок та територію церкви

Він зауважив, що снаряди влучили по редакції газети "Маяк", території центрального міського парку та території, прилеглої до Свято-Успенської церкви.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни обстріляли центр Херсона та поцілили по одній з лікарень міста.

До того ж, минулу добу окупанти випустили 319 снарядів з важкої артилерії та "Градів" по Херсонської області. Одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.