ua en ru

Росіяни атакували дронами автомобілі поліції у Херсонській області: троє людей поранені

Росіяни атакували дронами автомобілі поліції у Херсонській області: троє людей поранені Ілюстративне фото: росіяни атакували дронами автомобілі поліції у Херсонській області (Getty Image)

Російські військові вчора атакували працівників поліції у Херсонській області за допомогою безпілотників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Херсонської області.

Повідомляється, що в Херсоні у мікрорайоні Корабел службовий автомобіль поліції потрапив під атаку дронів. Внаслідок події двоє поліцейських отримали поранення, а автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Окрім того, під обстріл з БПЛА потрапили два службових автомобілі поліцейських у Бериславі. Через скидання модифікованих боєприпасів поранено одного працівника поліції, автомобілі отримали механічні пошкодження.

Росіяни також обстріляли мирні населені пункти Херсонського та Бериславського районів. Окупанти били по об'єктах житлової та енергетичної інфраструктури з РСЗВ, артилерії, мінометів, БПЛА та авіації. Внаслідок обстрілів є поранені у смт Білозерка, с.Веселе та с.Ольгівка.

Загарбники нанесли авіаудари по Бериславу, поціливши у територію фермерського господарства та підприємства з виробництва соняшникової олії. Навколо місць вибухів керованих авіаційних бомб пошкоджено щонайменше 47 житлових будинків, місто та навколишні села залишилися без електропостачання.

Нагадаємо, за минулу добу окупанти випустили майже 450 снарядів по Херсонській області, внаслідок чого вісім людей отримали поранення.

Раніше росіяни обстріляли парк у Херсоні та вдарили керованими авіабомбами по селу Зміївка Бериславського району.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та особисті дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.