ua en ru

"Реал" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги чемпіонів

"Реал" – "Шахтар": де дивитися матч Ліги чемпіонів Фото: Михайло Мудрик і Лука Модріч знову зустрінуться на "Бернабеу" (shakhtar.com)

У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2022/23 мадридський "Реал" прийме донецький "Шахтар".

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Реал" – "Шахтар" відбудеться 5 жовтня у Мадриді. Поєдинок прийме стадіон "Сантьяго Бернабеу". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі чемпіонів не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки головного єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Сергій Лук'яненко.

Раніше провідні букмекери склали сітку коефіцієнтів на двобій "Реала" та "Шахтаря". Вагому перевагу фахівці віддають команді з Мадрида. Натомість вірогідність перемоги "гірників" менша за нічию.

Вівторок став успішним для представників Італії у Лізі чемпіонів. Зокрема, "Наполі" розтрощив "Аякс" на виїзді, а міланський "Інтер" на рідному стадіоні "Джузеппе Меацца" мінімально здолав "Барселону".