ua en ru

У Покровському районі через обстріл окупантів стався збій у електропостачанні

У Покровському районі через обстріл окупантів стався збій у електропостачанні Фото: У Покровському районі через обстріл окупантів стався збій в електропостачанні (Getty Images)

У неділю, 2 квітня, російські окупанти обстріляли Курахівську ТЕС. У зв'язку з цим Покровський район Донецької області без електропостачання.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію голови Донецької ОВА Павла Кириленка в Telegram.

"Унаслідок обстрілу російськими окупаційними військами Курахівської ТЕС порушено електропостачання по 3-м електромережам 110 кВ, які забезпечують живлення Покровського району", - написав він.

Кириленко додав, що на 10 хвилин припинилося електропостачання Краматорського енерговузла, де вже відновили подачу електрики.

"Наразі здійснюються перепідключення споживачів Покровського району на альтернативні мережі електропостачання. Станом на 16:00 вже відбувається підключення абонентів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунали вибухи. Відомо про влучення в районі локомотивного депо.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та особисті дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.