ua en ru

Пекельна декада. УЄФА підготував збірній Ізраїлю насичений листопад

Пекельна декада. УЄФА підготував збірній Ізраїлю насичений листопад Фото: Ізраїльтяни претендують на вихід на Євро-2024 (facebook.com/IsraelFootballAssociation)

Новий спалах арабо-ізраїльського конфлікту спричинив проблеми для національної команди Ізраїлю в кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року. Союз європейських футбольних асоціацій зобов'язав зіграти чотири матчі в листопадове вікно поєдинків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Функціонери визначили дати раніше перенесених матчів "синьо-білих" у відборі до Євро-2024. Вони доповнять список поєдинків ізраїльської збірної у третій місяць осені.

Підопічні Алона Хазона змушені зіграти чотири офіційних матчі за 10 днів. Спершу збірна Ізраїлю проведе перенесені в жовтні поєдинки – проти Косова (12 листопада) та Швейцарії (15 листопада). Натомість далі ізраїльтяни зустрінуться зі збірними Румунії (18 листопада) та Андорри (21 листопада).

Для національної команди матчі мають турнірне значення. "Синьо-білі" претендують на путівку на Євро-2024 від групи I. Наразі збірна Ізраїлю набрала 11 очок (6 матчів). Хлопці Хазона відстають від швейцарців (15 пунктів, 7 поєдинків) і румунів (16/8).

Матчі збірної Ізраїлю у кваліфікації до Євро-2024 у листопаді:

  • Косово – Ізраїль, 12 листопада
  • Ізраїль – Швейцарія, 15 листопада
  • Ізраїль – Румунія, 18 листопада
  • Андорра – Ізраїль, 21 листопада