ua en ru

Пакистан у квітні передасть Україні 230 контейнерів із військовим спорядженням, - ЗМІ

Пакистан у квітні передасть Україні 230 контейнерів із військовим спорядженням, - ЗМІ Фото: Пакистан у квітні передасть Україні 230 контейнерів із військовим спорядженням (Getty Images)

Пакистан у квітні відправить в Україну 230 контейнерів з військовим спорядженням. Два кораблі MV Bokram і MV Kherson з військовою допомогою вийдуть з порту Карачі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Economic Times.

Джерела видання повідомили, що судна, які перевозять зброю з Пакистану в Україну, дедалі частіше використовують американські та європейські прапори. Порти в Польщі та Німеччині є основними воротами для передачі зброї з Пакистану, включно з танками та ракетами.

Видання зазначає, що Пакистан допомагає Україні навіть тоді, коли вона просить допомоги у Росії для модернізації авіаційних двигунів.

Нагадаємо, раніше прем'єр Канади анонсував новий пакет військової допомоги Україні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram .

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua .