Олів'є по-новому: незвичайний рецепт зі святковою подачею
Рецепт смачного олів'є у вигляді рулету (ілюстративне фото: Freepik)
Класичний новорічний салат олів'є цьогоріч можна приготувати у вигляді рулету. Його можна буде легко нарізати та подати на святковий стіл.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.
Рецепт олівʼє у формі рулету
Інгредієнти:
- картопля - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- варене куряче філе - 1 шт.
- цибуля фіолетова - 1/2 шт.
- мариновані огірки - 3 шт.
- горошок - 150 г
- варені яйця - 5 шт.
Для соусу потрібно:
- яйця варені - 2 шт.
- лимонний сік - 1 ст.л
- гірчиця - 1 ст.л
- сіль та перець - по 1/2 ч.л
- олія травами - 50 мл
Спосіб приготування
Овочі приготуйте в духовці або мікрохвильовці, відваріть філе і яйця. Далі наріжте овочі і мʼясо і зʼєднайте разом.
Для соусу перебийте у блендері 2 варених яйця, воду, сіль, перець, лимонний сік і гірчицю. Додайте до салату.
Приготування салату олів'є (фото: кадр з відео)
Варені яйця розділіть на білки і жовтки, натріть їх окремо. На пергамен викладіть спершу білки, далі жовтки, салат і закрутіть в рулет. Поставте в холодильнику на 1 годину.
Рецепт олів'є у вигляді рулету (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Святкова закуска з тіста за 15 хв
- Домашній майонез від шеф-кухаря, який виходить з першого разу
- Рецепт шпинатного торта з ягідною начинкою