ua en ru

Окупанти у Запорізькій області використовують лікарню як госпіталь: місцевим доступ закрито

Окупанти у Запорізькій області використовують лікарню як госпіталь: місцевим доступ закрито Фото: Окупанти в Запорізькій області використовують лікарню як шпиталь (Getty Images)

У тимчасово окупованій частині Запорізької області загарбники використовують місцеву лікарню як госпіталь. При цьому доступ до лікувального закладу закритий для місцевих жителів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

"Російські загарбники продовжують зазнавати величезних втрат. Це змушує їх облаштовувувати свої шпиталі на території цивільних медичних закладів", - йдеться в повідомленні.

Так, у населеному пункті Нововасилівка Приазовського району Запорізької області російські окупаційні війська використовують місцеву лікарню,
як госпіталь.

"Станом на 25 березня в ній проходить лікування близько 200 поранених російських загарбників. Цивільному населенню заборонено доступ до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти облаштували госпіталь на території дитячого садка у населеному пункті Веселе Запорізької області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.