ua en ru

Окупанти сформували нові добові плани мобілізації в Луганській області: подробиці

Окупанти сформували нові добові плани мобілізації в Луганській області: подробиці Фото: Окупанти сформували нові добові плани мобілізації в Луганській області (GettyImages)

Росіяни сформували нові добові плани мобілізації в Луганській області. Чоловіків будуть примусово забирати на фронт у захопленому Луганську, Перевальську та Алчевську.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Луганської ОВА.

"У Хрустальному окупаційна влада оголосила про завершення мобілізації. Однак патрулювання міста не припиняється, на виїздах із населеного пункту проводиться ретельна перевірка чоловіків", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у так званій "ЛНР" формують добові плани на мобілізацію, аби процес відбувався не так помітно для суспільства.

"Так, у Луганську планують примусово (або частково) мобілізувати по 50 осіб, Алчевську з Перевальськом - 30, у тому ж Хрустальному - 20", - додали в обласній адміністрації.

Попередньо, розміщувати мобілізованих планують у Біловодську. В деяких покинутих будинках вже розселилися військові РФ. Окупаційний "селищний голова" продовжує збирати інформацію і складати додаткові списки порожнього житла.