ua en ru

Обстріл Костянтинівки: росіяни завдали авіаудар по місту, є жертва і поранені (фото)

Обстріл Костянтинівки: росіяни завдали авіаудар по місту, є жертва і поранені (фото) Фото: росіяни завдали авіаудар по Костянтинівці (facebook.com/vadym.filashkin)

Російська армія сьогодні, 9 квітня, завдала ударів по населених пунктах на Донеччині, зокрема й місту Костянтинівка. Унаслідок цього є постраждалі та жертва.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Донецької ОВА Вадима Філашкіна, Головне управління ДСНС України в Донецькій області і Донецьку обласну прокуратуру.

Удар по Костянтинівці

За його словами, росіяни завдали авіаційного удару.

"Наразі відомо про 1 загиблого і 2 поранених. Крім того, під завалами одного з будинків, можливо, перебувають ще 2 людини - триває пошукова операція", - повідомив глава області.

Фото: Наслідки удару (facebook.com/vadym.filashkin)

Також він уточнив, що загалом бомбою пошкоджено 27 приватних будинків, 3 багатоповерхівки, 2 інфраструктурні об'єкти та адмінбудівлю.

Поранених стало більше

Рятувальники повідомили, що внаслідок удару по Костянтинівці постраждало троє людей.

Під завалами шукають двох людей, серед них є дитина.

Інформація від правоохоронців

Росіяни завдали удару по Костянтинівці за допомогою бомби "КАБ-500".

Унаслідок удару в одній із квартир загинув 59-річний чоловік, а в двох інших будинках дістали поранення сусідки 90 і 70 років. Дочка останньої, яка перебувала під час атаки в неї в гостях разом зі своїм 12-річним сином, імовірно, перебувають під завалами.

Розпочато розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.

Куди ще били росіяни

Філашкін повідомив, що росіяни також вдарили по селу Сокіл в Очеретинській громаді.

Там постраждала одна людина, її вже доправили до лікарні. На тлі цих обстрілів Філашкін закликав жителів регіону до евакуації.