ua en ru

Стартувала реєстрація на мультитест-2023 для випускників: алгоритм дій

Стартувала реєстрація на мультитест-2023 для випускників: алгоритм дій Фото:Стартує реєстрація для участі в НМТ (GettyImages)
Автор: РБК-Україна

Сьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня.

Про це повідомляє РБК-Україна посилаючись на Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Щоб зареєструватися, необхідно зайти на сайт УЦОЯО та створити персональний кабінет. У цьому кабінеті необхідно:

  • вказати контактну інформацію, вибрати навчальний предмет та населений пункт в Україні або за кордоном, де планується пройти НМТ;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • підтвердити бажання взяти участь у НМТ і надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру.

Після надсилання на обробку варто перевірити, чи був кабінет створений. Якщо не вийшло, то перелік недоліків буде вказано. Наприклад, надання недостовірної інформації, неможливість створення спеціальних умов для проходження НМТ, зазначених у медичному висновку. Виправити і повторно надіслати до регіонального центру можна до 7 травня.

Також в УЦОЯО зазначають , що після надсилання своїх даних на обробку з 3 квітня до 7 травня в персональному кабінеті можна вносити зміни до інформації про:

  • назву навчального предмета додаткового блоку, з якого бажає пройти тестування;
  • населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ;
  • потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.