ua en ru

Непогода в Украине: трасса Киев-Одесса закрыта для транспорта с 15:00

Непогода в Украине: трасса Киев-Одесса закрыта для транспорта с 15:00 Фото: трасса Киев-Одесса перекрыта (facebook.com-e95.news)

Проезд по трассе запрещен даже для частного транспорта

Из-за снегопада движение по трассе Киев-Одесса с 15:00 максимально ограничено. Об этом на своей странице в Facebook сообщил губернатор Одесской области Максим Степанов.

По его словам, движение по трассе запрещено не только грузовому транспорту и автобусам, но и частным автомобилям.

"Внимание! Движение на трассе Одесса-Киев ограничено. С 15:00. Для всех без исключения видов транспорта, включая частный. Чтобы избежать накопления авто на границе соседних областей", - написал он.

Увага! Рух на трасі Одеса-Київ обмежено. З 15:00. Для всіх без виключення видів транспорту, включаючи приватний. Аби уникнути накопичування авто на кордоні сусідніх областей. На півночі Одеської області техніка розчищає траси ще з 4 ранку від учора. Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі. Щодо електропостачання. В області мобілізовано всі ресурси. Найскладнішу ситуацію маємо в Ізмаїлі, де знеструмлено високовольтну лінію. 30 бригад Одесаобленерго з'ясовують причини аварії та намагаються максимально швидко підключити місто. Наступне засідання штабу в Одеській ОДА відбудеться о 20:00.

Опубліковано Максим Степанов 18 січня 2018 р.

Степанов также сообщил о сложной ситуации с электроснабжением города Измаил, в котором обесточена вісковольтная линия. 30 бригад Одессаоблэнерго выясняют причины аварии и пытаются максимально быстро подключить город.

Кроме того, по данным "Укравтодора" ограничено движение по части трассы в Кировоградской области.

Кіровоградська область

УВАГА! КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ Ще на одній дорозі обмежено рух У зв’язку з різким ускладненням погодних умов, на території Кіровоградської області очікуються сильні снігопади, хуртовини та ожеледиця, вводиться тимчасове обмеження руху для вантажних транспортних засобів. Обмеження введене з 14.00 18 січня для запобігання виникненню ускладнень дорожнього руху на державній дорозі Т-12-14 Новоархангельськ-Добровеличківка-Миколаївка (ділянка км 0+000 – 80+000), що сполучає Новоархангельськ та Добровеличківку. Про зняття обмежень буде повідомлено додатково. Нагадаємо, дорожні служби працюють цілодобово у посиленому режимі.

Опубліковано Укравтодор 18 січня 2018 р.

Также информацию о перекрытии трассы подтвердил советник председателя Национальной полиции в Одесской области Руслан Форостяк.

Напомним, ранее сообщалось, что в связи с сильным снегопадами в четверг, 18 января, затруднено движение на автодороге Одесса-Киев.