ua en ru

Негода в Україні: траса Київ-Одеса закрита для транспорту з 15:00

Негода в Україні: траса Київ-Одеса закрита для транспорту з 15:00 Фото: траса Київ-Одеса перекрита (facebook.com-e95.news)

Проїзд по трасі заборонено навіть для приватного транспорту

З-за снігопаду рух по трасі Київ-Одеса з 15:00 максимально обмежено. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив губернатор Одеської області Максим Степанов.

За його словами, рух по трасі заборонено не тільки вантажного транспорту та автобусів, але і приватним автомобілям.

"Увага! Рух на трасі Одеса-Київ обмежена. З 15:00. Для всіх без винятку видів транспорту, включаючи приватний. Щоб уникнути накопичення авто на межі сусідніх областей", - написав він.

Увага! Рух на трасі Одеса-Київ обмежено. З 15:00. Для всіх без виключення видів транспорту, включаючи приватний. Аби уникнути накопичування авто на кордоні сусідніх областей. На півночі Одеської області техніка розчищає траси ще з 4 ранку від учора. Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі. Щодо електропостачання. В області мобілізовано всі ресурси. Найскладнішу ситуацію маємо в Ізмаїлі, де знеструмлено високовольтну лінію. 30 бригад Одесаобленерго з'ясовують причини аварії та намагаються максимально швидко підключити місто. Наступне засідання штабу в Одеській ОДА відбудеться о 20:00.

Опубліковано Максим Степанов 18 січня 2018 р.

Степанов також повідомив про складну ситуацію з електропостачанням міста Ізмаїл, в якому знеструмлена вісковольтная лінія. 30 бригад Одесаобленерго з'ясовують причини аварії і намагаються максимально швидко підключити місто.

Крім того, за даними "Укравтодору" обмежено рух по частині траси в Кіровоградській області.

Кіровоградська область

УВАГА! КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ Ще на одній дорозі обмежено рух У зв’язку з різким ускладненням погодних умов, на території Кіровоградської області очікуються сильні снігопади, хуртовини та ожеледиця, вводиться тимчасове обмеження руху для вантажних транспортних засобів. Обмеження введене з 14.00 18 січня для запобігання виникненню ускладнень дорожнього руху на державній дорозі Т-12-14 Новоархангельськ-Добровеличківка-Миколаївка (ділянка км 0+000 – 80+000), що сполучає Новоархангельськ та Добровеличківку. Про зняття обмежень буде повідомлено додатково. Нагадаємо, дорожні служби працюють цілодобово у посиленому режимі.

Опубліковано Укравтодор 18 січня 2018 р.

Також інформацію про перекриття траси підтвердив радник голови Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з сильними снігопадами в четвер, 18 січня, ускладнено рух на автодорозі Одеса-Київ.