ua en ru

Міноборони запускає телеканал "Армія ТБ": що будуть транслювати

Міноборони запускає телеканал "Армія ТБ": що будуть транслювати Фото: Міноборони запускає телеканал "Армія ТБ" (facebook.com/ctrs_mou)

Міністерство оборони України запускає телеканал "Армія ТБ", який буде мовити на супутнику.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Нацраду з телебачення та радіомовлення.

Повідомляється, що Нацрада видала Міноборони ліцензію на супутникове мовлення терміном на 10 років. Мовник обрав інформаційно-аналітичний формат із фільмопоказом та підбіркою публіцистичних і музичних творів.

Медіаменеджер і продюсер Іларіон Павлюк, який тепер служить в Міноборони пояснив, що це канал, який створюють військові для військових і про військових. Його цільовими аудиторіями є родина, родичі, друзі військових, а також ті, хто потенційно можуть прийти до лав ЗСУ.

При цьому весь контент має бути зрозумілий для цивільних.

Нагадаємо, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомляв, що канали телемарафону отримають державну підтримку, але вона не покриє витрати.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.