ua en ru

"Марсель" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги Європи

"Марсель" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги Європи Фото: "Гірники" звели внічию перший поєдинок (facebook.com/fcshakhtar)

Французький "Марсель" прийме донецький "Шахтар" у матчі-відповіді плей-офф Ліги Європи 2023/24.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Марсель" – "Шахтар" відбудеться у Марселі 22 лютого. Поєдинок прийме арена "Велодром". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Британська контора William Hill однозначним фаворитом протистояння визначила французький гранд. Ставки на перемогу "Олімпіка" приймають з коефіцієнтом 1,68. Другим за вірогідністю підсумком стала нічия – кеф 3,85. На перемогу ж "гірників" виставили несподіваний бал 5,10.

Неочевидною ставкою виглядає гол "Шахтаря" з одинадцятиметрової позначки з коефіцієнтом 9,00. Натомість на перемогу "гірників" із підходящим рахунком 2:1 можна закластися з перспективним кефом 15,00.

Австрійці з Bwin теж вважають "Марсель" безумовним фаворитом. На перемогу провансальців можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,68. Натомість імовірний успіх команди Маріно Пушіча оцінили кефом 4,80. Навіть нічия вірогідніша з балом 3,90.

Віддані фанати "Шахтаря" розглянуть варіант із перемогою своїх улюбленців у кожному з таймів із космічним коефіцієнтом 17,00. Трохи нижчий кеф заклали на голи обох команд у першому та другому таймах – 11,50.

Раніше УЄФА обрав арбітра на матч-відповідь "гірників" із французьким грандом. Головним рефері буде Тобіас Штілер. Німець двічі перетинався зі "Шахтарем" на міжнародній арені: у сезоні 2016/17 донеччани переграли португальську "Брагу" (2:0) в групі Ліги Європи, а в минулому сезоні в серії пенальті дотиснули французький "Ренн" у плей-офф другого за рангом єврокубка.