ua en ru

Ломаченко завершить кар'єру? Промоутер і функціонер заплутали інсайдами

Ломаченко завершить кар'єру? Промоутер і функціонер заплутали інсайдами Фото: Василь Ломаченко програв Девіну Хейні навесні (Getty Images)

Керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум відреагував на слова президент Усесвітньої боксерської організації (WBO) Франсіско Валькарселя про завершення кар'єри українцем Василем Ломаченком.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на LuckyPunch.

Іменитий посередник заперечив відхід боксера з українським паспортом на спортивну пенсію. 35-річний колишній чемпіон трьох дивізіонів продовжить виступи.

Арум спростував завершення кар'єри Ломаченка в професіоналах. Щоправда, плани українця в ринзі наразі залишається таємницею. Час від часу про нього в публічних виступах згадують інші боксери, а американець Стівенсон навіть спробував кинути виклик опальному боксеру.

Валькарсель озвучив інформацію про плани Ломаченка піти з боксу на конгресі WBO в жовтні. Про таке рішення функціонера тоді сповістило неназване джерело. "Маю певні сумніви, але побачимо", – відзначив тоді президент організації.

Скандальний Ломаченко в 2018-2020 рр. контролював кілька чемпіонських поясів (WBA. WBO, The Ring, WBC). Втратив усі титули в жовтні 2020-го, програвши бій американцю Лопесу. З тих пір українець виграв 3 поєдинки (Накатані, Коммі, Ортіс), а в травні поступився Хейні за рішенням суддів.