ua en ru

Leroy Merlin анонсувала продаж усіх своїх магазинів у Росії

Leroy Merlin анонсувала продаж усіх своїх магазинів у Росії Фото: Leroy Merlin анонсувала продаж усіх своїх магазинів у Росії

Французька Leroy Merlin заявила про плани продати всі свої магазини в Росії. Тепер дочірню компанію можуть передати локальному менеджменту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр французької групи ADEO, яка володіє магазином.

"Після більш ніж 18 років діяльності в Росії передача контролю над компанією Leroy Merlin місцевому керівництву повинна зберегти робочі місця 45000 співробітників і гарантувати, що діяльність компанії залишиться на службі жителів країни", - йдеться в заяві.

Зазначається, що ADEO призупинила будь-які інвестиції в Росії після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, але при цьому магазини Leroy Merlin продовжили роботу в містах РФ.

Додатково

Зазначимо, що Leroy Merlin (Леруа Мерлен) - французька компанія, власник торгових мереж, що спеціалізуються на продажу товарів для будівництва.

Під час російського вторгнення в Україну 2022 року компанія відмовилась зупиняти роботу на російському ринку та відмовилася приєднатись до бойкоту режиму Росії.

Тож у відповідь на це в українському МЗС закликали до бойкоту Leroy Merlin.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.