ua en ru

Криптобіржа WhiteBIT виходить на ринок Польщі

Криптобіржа WhiteBIT виходить на ринок Польщі Фото: криптобіржа WhiteBIT виходить на ринок Польщі (прес-служба)

Одна з найбільших європейських криптобірж з українським корінням WhiteBIT заявила про вихід на ринок Польщі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення компанії.

Як зазначають в компанії, польський ринок викликав зацікавленість криптобіржі через надзвичайно розвинену екосистему цифрових активів та сприятливі регуляторні умови.

Згідно з результатами останніх опитувань, 77% поляків стверджують, що знають, що таке криптовалюта. Близько 10% поляків заявляють, що мають віртуальні гроші, а кожен третій вірить, що буде ними розплачуватись у майбутньому. У цьому Польща відрізняється від інших країн Європи.

"Користувачі можуть здійснювати миттєві транзакції у будь-яку точку світу, переказувати кошти своїм близьким чи пасивно заробляти від 1,35% на місяць завдяки інструменту "Криптодепозит", - додають в компанії.

На біржі вже доступний польський злотий (PLN) та ще 9 державних валют, понад 350 торгових пар і 270 активів.

"Глобальна мета і місія нашої компанії - досягти масового впровадження технологій блокчейн і збільшити криптовалютну спільноту у світі. Майбутнє людства за цифровими технологіями, зокрема блокчейном. Це те, у що ми віримо і чого дотримуємося. Вихід на ринок Польщі - логічний крок розвитку не лише WhiteBIT, а й криптовалютної спільноти загалом. Тут є великий суспільний запит на впровадження і використання блокчейн-технологій, є зацікавленість і підтримка з боку держави і банківського сектору, і головне - є сприятливі умови для їх розвитку. Ми виходимо на польський ринок, щоб користувачі могли скористатися перевагами платформи та широкої екосистеми наших проєктів. Ми хочемо задати новий рівень у криптоіндустрії в Польщі, слідуючи нашому DNA - You set the level", - заявив засновник та СЕО компанії Володимир Носов.

Нагадаємо, WhiteBIT має понад 4 млн зареєстрованих клієнтів у всьому світі. Незалежний аудит, проведений компанією Hacken, присвоїв WhiteBIT рейтинг AAA, що зробило її другою найбезпечнішою біржею у світі.

Також компанія є офіційним партнером футбольного клубу Барселона та збірної України з футболу.

Раніше ми писали, як обрати та відкрити криптогаманець. Покрокова інструкція для початківця - за посиланням.