ua en ru

У Криму через постійні диверсії окупанти посилюють захист залізниці, - Атеш

У Криму через постійні диверсії окупанти посилюють захист залізниці, - Атеш Ілюстративне фото: у Криму окупанти посилюють захист залізничних об'єктів (intex-press by)

У тимчасово окупованому Криму російські загарбники посилюють захист залізничних поїздів. Причиною цього стали постійні диверсії на залізничних об'єктах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram кримського руху спротиву "АТЕШ".

За даними кримських партизанів, "транспортна поліція" російських загарбників запровадила додаткові заходи безпеки у низці міст та пунктів. Серед них Джанкой, Керч, Феодосія та Сімферополь.

Так, окупанти мобілізують додатковий особовий склад для супроводу вантажів та пасажирських поїздів, зазначають представники підпілля.

"Сили з оперативного управління спрямовані на посилення заходів безпеки, і навіть у технічному секторі встановлено постійне чергування оперативників", - йдеться у публікації.

Також на залізничній станції "Сімферополь" запроваджений посилений режим несення служби, з "особливою увагою" до контролю фото та відеозаписів.

У Силах спротиву звертають увагу, що ситуація загострилася через постійні диверсії та спроби порушення безпеки залізничних об'єктів, що використовують війська РФ.

"Заходи посилення безпеки свідчать про серйозне занепокоєння окупантів щодо безпеки залізничних перевезень і підкреслюють важливість забезпечення стабільності та надійності транспортної інфраструктури в даному регіоні", - додають кримські партизани.