ua en ru

У користувачів Twitter почнуть відбирати "галочку": коли та кого це стосується

У користувачів Twitter почнуть відбирати "галочку": коли та кого це стосується Фото: Twitter почне видаляти "галочки" в користувачів (GettyImages)

З 20 квітня соціальна мережа Twitter почне забирати в користувачів "галочки".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави компанії Ілона Маска.

Маск заявив, що 20 квітня в соцмережі зникнуть сині галочки верифікації, за які користувачі не платять.

Якщо Twitter видалить сині галочки, то позначки верифікованих акаунтів залишаться лише у користувачів, які заплатили за це, а також у державних установ і посадових осіб.

Раніше компанія повідомила, що підписка Twitter Blue стала доступною користувачам у всьому світі. Це дозволить Маску отримувати більше прибутків, адже з підпискою ви отримуєте цю саму синю "галочку".

До того ж раніше компанія повідомляла, що вже отримує заявки на сірі "галочки"., які могли б використовуватись посадовцями та держустановами.

Також раніше ми писали, що Twitter планує запустити версію соцмережі без реклами, аби збільшити дохід і попит на продукти преміум-класу.

До того ж, соціальна мережа Twitter почне стягувати плату за двофакторну автентифікацію через SMS.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.