ua en ru

У Київській області збільшують час роботи громадського транспорту

У Київській області збільшують час роботи громадського транспорту Фото: Київській області збільшують час роботи громадського транспорту (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Київській області вирішили продовжити роботу громадського транспорту з 26 березня. Вранці він курсуватиме на годину довше, а ввечері на півгодини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посланням на Telegram-канал Київської ОВА.

"Через зменшення комендантської години більшість приміських та міжміських автобусних маршрутів області працюватимуть довше. Так, пасажирські перевезення збільшать свій час роботи на 60 хвилин вранці та на 30 - ввечері", - йдеться в повідомленні.

Комендантська година скорочується

В ОВА нагадали, що з 26 березня в Київській області скорочується комендантська година.

Відтепер вона діятиме щодня з 00:00 до 05:00. Такі тимчасові обмеження введені розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону.

Нагадаємо, що в Києві також скорочують комендантську годину, через що з 26 березня роботу столичного метрополітену буде продовжено на годину.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.