ua en ru

Над Києвом збили дрон під час останньої повітряної тривоги

Над Києвом збили дрон під час останньої повітряної тривоги Ілюстративне фото: над Києвом збили дрон під час останньої повітряної тривоги (Getty Images)

Українські захисники збили безпілотник над Києвом під час останньої повітряної тривоги сьогодні, 4 травня, увечері.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Київської міської військової адміністрації Сергія Попка.

"Під час останньої повітряної тривоги над Києвом було зафіксовано безпілотний літальний апарат. Силами та засобами протиповітряної оборони об'єкт було збито", - розповів Попко.

За його словами, інформації щодо постраждалих немає.

При цьому мер Києва Віталій Кличко розповів, що після вибухів у Солом'янському районі столиці почалася пожежа.

"Вірогідно попадання уламків БПЛА. Усі служби прямують на місце. Деталі незабаром", - написав він.

Оновлено 20:52

Кличко розповів, що у Солом'янському районі рятувальники локалізують пожежу у чотириповерховій будівлі. Площа загоряння - 50 квадратних метрів.

"Внаслідок падіння уламків збитого БПЛА у Солом'янському районі столиці у нежитловому приміщенні виникла пожежа. Представники ДСНС працюють на місці. Наслідки уточнюються. Інформація оновлюватиметься", - додають у КМВА.

Оновлено 21:05

Мер Києва додав, що пожежа виникла на невеликій площі на території у Печерському районі Києва через падіння уламків БПЛА. Будинки не пошкоджено, постраждалих немає.

При цьому, за його словами, рятувальники вже локалізували пожежу в будівлі Солом'янського району. Внаслідок падіння уламків зруйновано конструкції будівлі. Інформація щодо постраждалих уточнюється.