ua en ru

В Киеве пьяный мужчина устроил стрельбу возле развлекательного заведения

В Киеве пьяный мужчина устроил стрельбу возле развлекательного заведения Фото: мужчина стрелял из травматического оружия (forum.guns)

В результате инцидента никто не пострадал

В Киеве на Оболони возле развлекательного заведения пьяный мужчина открыл стрельбу из травматического оружия. Об этом говорится в сообщении полиции Киева в Facebook.

Сообщается, что на улице Маршала Тимошенко неизвестный стрелял из пистолета. На месте происшествия полиция обнаружила мужчину, который находился в сильном алкогольном опьянении и имел при себе оружие.

"Полицейские выяснили, что правонарушителя вывела на улицу охрана одного из развлекательных заведений. Но посетитель категорически не согласился с этим решением и начал ссору. Поэтому он достал оружие и начал стрелять", - говорится в сообщении.

В результате стрельбы никто не пострадал, с места происшествия изъяли две стреляные гильзы для отстрела резиновыми пулями и стартовый пистолет "Сталкер", переделанный под огнестрельное оружие. Злоумышленника задержали. Также сообщается, что 34-летний мужчина ранее имел проблемы с законом. По данному факту открыто уголовное дело за хулиганство.

На столичній Оболоні поліцейські затримали чоловіка, який стріляв із травматичної зброї (ФОТО) Внаслідок події ніхто не постраждав. За вчинення хуліганській дій киянину загрожує до семи років в’язниці. До поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Тимошенка невідомий чоловік стріляє із предмету, схожого на пістолет. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у сильному алкогольному сп’янінні і мав при собі зброю. Поліцейські з’ясували, що правопорушника вивела на вулицю охорона одного із розважальних закладів. Але відвідувач категорично не погодився із цим рішенням і розпочав сварку. Тож він дістав зброю та почав стріляти. У результаті стрілянини ніхто не постраждав, пошкодженого майна виявлено не було. З місця події слідчо-оперативна група вилучила та направила на експертні дослідження дві стріляні гільзи для відстрілу гумовими кулями та стартовий пістолет «Сталкер», перероблений під вогнепальну зброю. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці з’ясували, що 34-річний чоловік раніше мав проблеми із законом через опір працівникам поліції. За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув’язнення. Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою. Відділ комунікації поліції Києва Щербак Оксана

Опубліковано Поліція Києва 26 липня 2017 р.

Напомним, ранее сообщалось, что в Мариуполе произошла стрельба возле ночного клуба, есть раненый.