ua en ru

Хуліган "Флориди" опинився на льоду після зустрічі з тафгаєм "Вегаса": хіт вечора НХЛ

Хуліган "Флориди" опинився на льоду після зустрічі з тафгаєм "Вегаса": хіт вечора НХЛ Фото: Кіган Колесар (ліворуч) готовий до жорстких дій на льоду (reviewjournal.com)

Третя зустріч фінальної серії Кубка Стенлі між "Флоридою Пантерз" та "Вегас Голден Найтс" не потішила великою кількістю силових прийомів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на SPORTSNET.

Фактично єдиний помітний епізод трапився у середині першого періоду. Головними дійовими особами стали зірка "Пантерз" Меттью Ткачук і нападник "Голден Найтс" Кіган Колесар.

Вінгер "Флориди" отримав шайбу на власній половині та встиг прокинути вперед. У цей же момент на нього налетів Колесар і силовим прийомом відправив у легкий нокдаун, а ключка американця відлетіла в бік. Ткачук швидко звівся на ноги, але не втримав рівновагу та змушений був підніматися ще раз.

Вкупі з наступним епізодом хіт невадця міг спровокувати велику сутичку команд. Однак, навіть після гри високо піднятою ключкою вінгера "Вегаса" Карр'є хокеїсти зберегли холоднокровність. Рефері ж відправили порушника на лаву штрафників.

Колесар натомість не отримав покарання за свої дії. Хіт – силовий прийом, що покликаний фізично вплинути на суперника в рамках правил для перехоплення шайби. Тож нападник гостей зіграв проти Ткачука жорстко, але без спортивного криміналу.