ua en ru

ДТЕК полагодив пошкоджене внаслідок негоди обладнання та повернув світло 110 тисячам родин

ДТЕК полагодив пошкоджене внаслідок негоди обладнання та повернув світло 110 тисячам родин Фото: ДТЕК полагодив пошкоджене внаслідок негоди обладнання та повернув світло 110 тис. родин (dtek com)

З 27 по 28 липня енергетики ДТЕК активно працювали ліквідовуючи наслідки негоди на Дніпропетровщині та повернули світло 110 тис. родин.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення ДТЕК.

"ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідував наслідки негоди, що сталася упродовж 27-28 липня. Світло повернули для понад 110 тисяч домівок у 235 населених пунктах, що були повністю або частково знеструмлені", - йдеться в ньому.

Зазначається, що через грозу та сильний вітер було повністю або частково знеструмлено 235 населених пунктів, 1716 трансформаторних підстанцій. Для оперативної ліквідації аварій на мережі через наслідки негоди було задіяно 120 бригад ДТЕК.

"Станом на ранок 30 липня залишаються ще пошкодженими 6 ліній 10 кВ, без світла залишаються понад 500 абонентів. Енергетики планують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня. Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів", - підсумували в ДТЕК.

Нагадаємо, у червні енергетики ДТЕК повернули світло для 277 тис. сімей, які залишилися без електропостачання через обстріли в Києві, Київській, Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях.