ua en ru

Через атаку дронів по Києву та області постраждали двоє людей. Фото з місця обстрілу

Через атаку дронів по Києву та області постраждали двоє людей. Фото з місця обстрілу Фото: через атаку дронів по Києву та області постраждали двоє людей (t.me/pgo_gov_ua)

Внаслідок атаки дронами-камікадзе у понеділок, 19 грудня, постраждали двоє людей. В Офісі генпрокурора відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генпрокурора.

"За попередніми даними через ворожу атаку постраждало двоє осіб. Інформація щодо потерпілих та руйнувань уточнюється", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 19 грудня 2022 року внаслідок атаки Київської области безпілотними літальними апаратами пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури.

"Крім того, на території Київської області пошкоджено приватні житлові будинки", - додали у відомстві.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Оновлено. Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів у столиці. Як зазначають в ДСНС України, внаслідок ворожих обстрілів, у 2-х районах - Шевченківському та Солом’янському, сталося падіння уламків на відкриту територію.

"Рятувальники здійснили обстеження території та гасіння тліючих уламків", - йдеться в повідомленні.

Також, як зазначають у службі, о 05:02 надійшло повідомлення, що в результаті обстрілу є пошкодження об‘єкта критичної інфраструктури, на місці виникла пожежа. Її було локалізовано о 07:27 на площі 150 кв.м та о 07:40 - ліквідовано.