ua en ru

Частину України накриє сніг, а вночі температура опуститься нижче нуля: прогноз погоди на вихідні

Частину України накриє сніг, а вночі температура опуститься нижче нуля: прогноз погоди на вихідні Ілюстративне фото (Getty Images)

Частину України накриє значний сніг вже на цих вихідних, 18 та 19 листопада. При цьому вночі температура повітря опуститься нижче нуля.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру в Facebook.

Так, у наступні три доби очікується ускладнення погодних умов.

Завтра в західних областях, місцями і на Вінниччині очікується значний сніг, а на дорогах ожеледиця. При цьому місцями очікується налипання мокрого снігу.

В Одеській області прогнозується значний дощ. При цьому у Миколаївській, а вдень у Херсонській області та в Криму буде помірний дощ, на решті території без істотних опадів.

В Одеській області, а вдень у південних, більшості центральних областей та Криму очікуються пориви північно-східного вітру 15-22 м/с. Температура повітря вночі становитиме від +3 до -2 градусів, вдень прогнозується 0 +5. У південній частині температура повітря вночі буде +1 +6 градусів, а вдень +5 +11. При цьому в Карпатах вночі та вдень прогнозують -1 -6 градусів.

У неділю, 19 листопада, у південній частині прогнозуються значні опади, переважно у вигляді дощу. Вдень у більшості центральних та східних областей будуть помірні дощ та сніг.

У понеділок, 20 листопада, вночі у східних та південно-східних областях, вдень на Лівобережжі буде помірний, місцями значний мокрий сніг. У західних областях очікується невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів.

19 листопада у південній частині та східних областях, а також 20 листопада на Лівобережжі прогнозуються пориви вітру 15-20 м/с, у неділю на південному сході країни та в Криму місцями 25 м/с.

Температура повітря вночі становитиме -1 -6 градусів, а вдень близько 0. На Закарпатті, 20 листопада у західних областях до +5. У південній частині вночі та вдень температура повітря становитиме +1 +7 градусів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.