ua en ru

Бійці Нацгвардії одним пострілом знищили бліндаж окупантів (відео)

Бійці Нацгвардії одним пострілом знищили бліндаж окупантів (відео) Фото: бліндаж окупантів знищили бійці Нацгвардії одним пострілом (Getty Images)

Військові Нацгвардії знищили бліндаж російських військ. Для цього виявилося достатньо одного пострілу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Національної гвардії України (НГУ).

"Точне знищення бліндажа противника спецпризначенцями 5 загону Центру спеціального призначення "Омега" НГУ", - йдеться в повідомленні.

Ситуація на фронті

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та наступальні дії на Бахмутському напрямку. Минулої доби сталося 38 бойових зіткнень.

Зокрема, судячи зі звіту Інституту вивчення війни, ситуація на південь від Роботиного "нестабільна, складна та динамічна", оскільки важливі польові укріплення там неодноразово переходили з рук до рук.

Втрати РФ в Україні

Сили оборони України ліквідували минулої доби ще 510 російських окупантів. Також бійці ЗСУ знищили ще 15 танків, 18 безпілотників та майже 50 артилерійських систем ворога.

Зокрема, як зазначає Defense Express, російські окупанти побили свій рекорд за кількістю запущених Україною дронів-камікадзе для повітряних атак. Так, у вересні загарбники застосували 503 "Шахеди" для ударів по території нашої країни. Загалом Кремль випустив по Україні вже понад 2 тисячі дронів-камікадзе "Шахед". Це коштувало бюджету ворога від 40 до 100 млн доларів.