ua en ru

У Білорусі відповіли, коли можуть отримати від Росії ядерну зброю

У Білорусі відповіли, коли можуть отримати від Росії ядерну зброю Фото: держсекретар Радбезу Білорусі Олександр Вольфович (sb.by)

Терміни постачання російських ядерних боєприпасів на білоруську територію визначать два диктатори. Йдеться про самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка і главу Кремля Володимира Путіна.

Про це заявив держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Белта".

"Коли ухвалять рішення наші керівники - верховний головнокомандувач Російської Федерації та головнокомандувач Збройних Сил Білорусі. Рішення за ними", - сказав він у відповідь на питання, коли до Білорусі завезуть ядерні боєголовки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про намір Росії розмістити тактичну ядерну зброю в Білорусі.

Як це пояснили в Мінську, вона їм нібито необхідна для того, аби зміцнити власну безпеку та обороноздатність через так звану "загрозу" з боку НАТО.

Додамо, при цьому глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що Росія нібито вже передала Білорусі комплекс "Іскандер-М", який "може використовувати ракети у звичайному та ядерному виконанні".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та особисті дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.