ua en ru

У Бєлгороді нібито працювала ППО: вибито вікна у квартирах, пошкоджено автомобілі

У Бєлгороді нібито працювала ППО: вибито вікна у квартирах, пошкоджено автомобілі Фото: У Бєлгороді нібито працювала ППО (GettyImages)

Жителі Бєлгородської області чули гучні вибухи. Губернатор В'ячеслав Гладков повідомив про нібито роботу ППО над регіоном.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канали губернатора Білгородської області В'ячеслава Гладкого та SHOT .

За словами губернатора, внаслідок повітряної атаки по Бєлгороду вибито вікна у квартирах, пошкоджено гімназію та спортивну арену.

"У місті Бєлгороді в результаті повітряної атаки вибито вікна в 37 квартирах 17 багатоквартирних будинків, в одному з багатоквартирних будинків осколки снаряда сильно пошкодили балкон однієї квартири. Пошкоджено скління в "Бєлгород Арені" та гімназії №22 м. Бєлгорода. За попередніми даними, оскол посічено 12 автомобілів", - повідомив губернатор.⠀

Також ППО, нібито, працювала у Бєлгородському районі. Пошкоджено покрівлю будинку та автомобіль.

"У Бєлгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки в селищі Дубове в одному приватному домоволодінні посічено покрівлю. У селі Ріпне осколками посічено один автомобіль", - написав Гладков.

При цьому губернатор написав про, нібито, збиті цілі.

"Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО – збито 15 повітряних цілей на підльоті до міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - повідомив Гладков.

У мережі з'явилися наслідки повітряної атаки по Бєлгороду.

Фото: наслідки удару по Бєлгороду (https://t.me/shot_shot/64358)