ua en ru

"Баварія" і "Реал" із трьома перемогами, МЮ обіграв "Копенгаген": результати Ліги чемпіонів

"Баварія" і "Реал" із трьома перемогами, МЮ обіграв "Копенгаген": результати Ліги чемпіонів Фото: "Галактікос" фактично вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів (facebook.com/ChampionsLeague)

Третій тур групового етапу Ліги чемпіонів розпочався вісьмома матчами у вівторок. Перемоги здобули мюнхенська "Баварія", міланський "Інтер", іспанські "Реал Сосьєдад" і "Реал Мадрид", англійські "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал", італійський "Наполі".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результати поєдинків.

Ліга чемпіонів, груповий етап, 3-й тур

Група A

"Галатасарай" – "Баварія" – 1:3

Голи: Ікарді, 30 (пенальті) – Коман, 8, Кейн, 73, Мусіала, 79

"Манчестер Юнайтед" – "Копенгаген" – 1:0

Гол: Магвайр, 72

Нереалізований пенальті: Ларссон, 90+7 (К)

Група B

"Севілья" – "Арсенал" – 1:2

Голи: Гудель, 58 – Мартінеллі, 45+4, Жезус, 53

"Ланс" – ПСВ – 1:1

Голи: Вахі, 65 – Бакайоко, 54

Група C

"Уніон" – "Наполі" – 0:1

Гол: Распадорі, 65

"Брага" – "Реал" – 1:2

Голи: Джало, 63 – Родріго, 16, Беллінгем, 61

Група D

"Інтер" – "Зальцбург" – 2:1

Голи: Санчес, 19, Чалханоглу, 64 (пенальті) – Глух, 57

"Бенфіка" – "Реал Сосьєдад" – 0:1

Гол: Мендес, 63

"Баварія" і "Реал" із трьома перемогами, МЮ обіграв "Копенгаген": результати Ліги чемпіонів

На берегах Босфору "Баварія" зуміла забити швидкий м'яч, коли Коман перехитрив оборонця і влучно пробив у дальній кут. Утім, "Галатасарай" відігрався до перерви завдяки "паненці" Ікарді з одинадцятиметрового. У другому таймі мюнхенці дотиснули господарів голами Кейна з другої спроби та Мусіали з центру штрафного.

Проти трьох перемог "Баварії" МЮ здобув лише першу. Манкуніанці ледве переграли "Копенгаген" удома. Забили підопічні Еріка тен Хага другим темпом після стандарту, коли навіс Еріксена головою замкнув Магвайр. Ще один розкритикований виконавець "Юнайтед" – Онана – парирував пенальті в доданий час.

На класі третю перемогу з трьох здобув "Реал". Мадридці гостювали в сусідній Португалії та повели на 16-й хвилині, коли "Брагу" в дотик засмутив Родріго. А в другій половині слово взяв Беллінгем. Зірковий англієць з лінії штрафного майстерно поклав у дальній кут. Гол Джало у відповідь лише трохи потішив фанатів господарів.

Українець Трубін не врятував "Бенфіку" від третьої поразки поспіль. Цього разу "орли" зазнали невдачі вдома. "Сосьєдад" оформив єдиний у зустрічі м'яч у другому таймі, коли Мендес скористався передачею Барренечеи. Вини голкіпера збірної України в голі немає.