ua en ru

Аргентина – Франція: де дивитися фінал ЧС-2022

Аргентина – Франція: де дивитися фінал ЧС-2022 Фото: Французька збірна намагатиметься захистити титул чемпіона планети (Getty Images)

У фіналі чемпіонату світу-2022 національна команда Аргентини протистоятиме збірній Франції.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Аргентина – Франція відбудеться в катарському Лусаїлі 18 грудня. Поєдинок прийме місцевий стадіон "Лусаїл Айконік Стедіум". Старт зустрічі призначений на 17:00 за київським часом.

"Суспільне" та MEGOGO транслюватимуть матч наживо. Трансляції будуть доступні на регіональних телеканалах (наприклад, "Суспільне Київ") і платформі "Суспільне Спорт". Коментатор Андрій Столярчук працюватиме в ефірі національного телемовника. На "Радіо Промінь" ітиме радіотрансляція поєдинку з коментарем Галини Вініченко та Олександра Монзолевського.

Обидві національні команди перемагали на чемпіонатах світу. "Альбіселесте" стали найсильнішими на домашньому ЧС-1978 і Мундіалі-1986 у Мексиці. Натомість "триколірні" тріумфували в 1998 році на рідній землі, а також здобули Кубок світу-2018.

Остання зустріч між Аргентиною і Францією відбулася на ЧС-2018. Тоді галли з голами Грізманна, Павара та дублем Мбаппе перестріляли латиноамериканців у Казані (4:3). У складі "альбіселесте" забивали Ді Марія, Меркадо та Агуеро.

Напередодні збірна Хорватії здобула бронзові нагороди Мундіалю. У матчі за 3-тє місце балканці переграли Марокко (2:1). Забитими м'ячами в складі переможців відзначилися Гвардіол і Оршіч.