ua en ru

"Антверпен" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Антверпен" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: "Гірники" знову будуть у ролі аутсайдера (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 зустрінеться з бельгійським "Антверпеном" на виїзді.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Антверпен" – "Шахтар" відбудеться на бельгійській землі 4 жовтня. Поєдинок прийме арена "Босейлстадіон". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Австрійська контора Bwin фаворитом протистояння назвала "червоних". На перемогу чемпіона Бельгії тут приймають ставки з невеликим коефіцієнтом 1,85. Імовірний успіх "гірників" оцінили балом 4,10. Навіть нічийний підсумок трохи вірогідніший – кеф 3,60.

Незабобонні вболівальники "Шахтаря" розглянуть варіант зі ставкою на перемогу команди Патріка ван Леувена з рахунком 2:1 із коефіцієнтом 13,00. Перспективний кеф 7,25 заклали на виїзну перемогу "гірників" із голами від обох колективів.

Ще менше віри в спроможність "гірників" здобути позитивний результат у британців із William Hill. Так, коефіцієнт на перемогу "Антверпена" фактично ідентичний – 1,88. А ось на звитягу "Шахтаря" виставили кеф 4,30. Нічия, звісно, вірогідніша та запропонована з балом 3,65.

Непоганий коефіцієнт 5,30 заклали на вилучення в складі однієї з команд. Прихильники талантів венесуельця Кевіна Келсі можуть закластися на ще один гол свого улюбленця в групі Ліги чемпіонів із кефом 5,30.

До заявки "гірників" на матч повернувся основний центрбек Микола Матвієнко. Також в обоймі й інші досвідчені виконавці – Чигринський, Ракицький, Степаненко. На місце на вістрі атаки претендуватимуть Сікан, Келсі та В'юнник.

Заявка "Шахтаря" на матч проти "Антверпена" 4 жовтня:

"Антверпен" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів