ua en ru

АЕК Ларнака – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи

АЕК Ларнака – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи Фото: "Динамо" раніше поступилося кіпріотам у Кракові (facebook.com/fcdynamoua)

У п'ятому турі групового етапу Ліги Європи 2022/23 АЕК із Ларнаки прийме київське "Динамо" на Кіпрі.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч АЕК Ларнака – "Динамо" відбудеться 27 жовтня на Кіпрі. Поєдинок прийме стадіон "Георгіос Карапатакіс". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

У цифровому мовленні Т2 матчі "гірників" у Лізі чемпіонів не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки головного єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Коментуватимуть матч Роман Бебех і Сергій Лук'яненко.

Раніше провідні європейські букмекери склали сітку коефіцієнтів на прийдешній матч. Їхнім фаворитом стало "Динамо", а вірогідність нічиєї та перемоги АЕКа приблизно однакові. У випадку поразки кияни завершать виступи в єврокубках уже восени.

У вівторок "Шахтар" зіграв унічию зі "Селтіком" і зберіг шанси на місце в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На гол Якумакіса в першій половині "гірники" відповіли забитим м'ячем Мудрика після перерви. Для виходу в плей-офф донеччанам треба перемагати РБ "Лейпциг" у 6-му турі.