ua en ru

«Поліграфія Онлайн»: нові продукти, нова структура, нові послуги

«Поліграфія Онлайн»: нові продукти, нова структура, нові послуги

Нещодавно у сервісі «Поліграфія Онлайн» зазнав змін принцип структури продуктів, а також додано «Пошук». Задля чого це зроблено, та на які ще зміни слід очікувати користувачам сервісу – далі у статті.

Більше продуктів замовляти… легше

Основною причиною таких змін стало загальне збільшення кількості продуктів, доступних для замовлення на сайті, – тут вже можна надрукувати як візитку, так і банер.

Разом із тим, команда сервісу подбала про те, щоб кожен товар можна було легко знайти – для цього у правому верхньому куті є віконечко пошуку.

Альтернатива пошуку – пункт меню «Продукти» з категоріями у лівому верхньому куті під логотипом. Після наведення курсору на відповідну категорію відображається перелік продуктів, що належать до цієї категорії. Наприклад, на малюнку показано різноманіття продуктів з категорії «Ділова поліграфія».

«Поліграфія Онлайн»: нові продукти, нова структура, нові послуги

Після того, як ви обрали продукт, переходите на сторінку продукту. На ній вказано етапи процесу замовлення. На першому етапі «Продукт» ви обираєте характеристики самого продукту:

  • тип;
  • кількість задрукованих сторін;
  • термін виготовлення;
  • наклад.

Після вибору наведених опцій переходите до етапу «Макет» та шукаєте кнопку «Завантажити макет». Водночас обраний продукт додається до кошику. На останньому етапі ви вирішуєте, чи бажаєте скористатися послугами доставки, і вказуєте адресу, на яку має бути надіслане замовлення.

«Поліграфія Онлайн»: нові продукти, нова структура, нові послуги

Персоналізація, персоналізація, персоналізація

Завдяки можливостям сервісу «Поліграфія онлайн» кожен замовник має змогу передати фірмовий стиль компанії не лише за допомогою флаєрів, листівок, а й блоків для записів, хенгерів, меню та сетів, а також наклейок, табличок та вінілових магнітів.

Єдиний виняток – брендовані сувеніри від Wolf, які не лише мають оригінальний дизайн, а й виготовлені з матеріалів високої якості.

Окрема позиція – друк багатосторінкових брошур зі скріпленням на скобу, який можна замовити у форматах А6, А5 та А4 з можливістю вибору марки паперу окремо для обкладинки та блоку. Кількість сторінок варіюється від 8 до 72, а наклад – від 1 до 20 тисяч. Треба враховувати, що макети мають бути виконані у форматах pdf, tif або ipg.

А як щодо послуг?

Онлайн-сервіс пропонує комплексне обслуговування для свої клієнтів. Серед додрукарських послуг:

Конструктор макетів

Потрібна річ для створення найпростіших поліграфічних продуктів. Попри обмежену кількість опцій, користується стабільним попитом у користувачів, близьких до бізнесу, але далеких від поліграфічної справи.

Біржа дизайну

Сервіс, для користувачів, яких не влаштовують можливості «Конструктора», але вони не мають часу шукати фахівця деінде. Онлайн-альтернатива рекламним агенціям та дизайнерським бюро. У штаті – фахівці з усієї України.

Калькулятор малих тиражів

Незамінна річ для обрахунку потрібної кількості паперу або плівки для друку візитівок, флаєрів, листівок та календариків. В окремі колонки винесено наклади в 50, 100 та 200 шт та доступні для замовлення модифікації продуктів.

Якщо ви не боїтеся експериментувати зі стилем власної брендованої продукції, чому б не скористатися послугами, які надає сервіс «Поліграфія Онлайн»? Адже на сайті пропонують як періодичні знижки на окремі товари, так і корпоративну знижку для всіх охочих замовляти великими накладами. Перевірте – можливо саме обраний вами товар можна придбати за привабливою ціною!