Щоб випічка була ідеальною, духовку потрібно завжди розігрівати заздалегідь. Багато хто пропускає цей етап і випічка виходить не ідеальною, як хотілось.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Southern living.
Більшість рецептів розробляються в духовці за цільової температури перед тим, як помістити їжу. Це допомагає забезпечити:
Названо деякі з основних проблем, які можуть виникнути, якщо їжу поставити в холодну духовку:
Випічка, така як мафіни, печиво та хліб, залежить від початкового сплеску тепла, щоб досягти правильного результату та швидкого підйому протягом перших кількох хвилин випікання.
Температура розігрівання духовки перед випіканням залежить від того, що саме ви готуєте. Універсальної температури немає, але є загальні орієнтири:
Духовку зазвичай розігрівають заздалегідь на 15-20 хвилин до потрібної температури.
Якщо духовка має індикатор нагріву або термометр, починайте випікання лише після того, як температура досягне заданої.
Вас може зацікавити: